Aanmelden

Voordat u zich aanmeld voor een behandeling bij PPSS, adviseren wij u onderstaande goed te lezen.

1. Uw huisarts kan u doorverwijzen via Zorgdomein of u kunt zich aanmelden via de knop “aanmeldformulier” op ons website. Als u het gesprek deels of geheel vergoed wilt krijgen, dan heeft u voor aanvang van de behandeling een verwijsbrief van de huisarts of ander daarvoor bevoegde zorgaanbieder nodig. Zorg ervoor dat op de verwijsbrief staat vermeld dat het gaat om niet gecontracteerde zorg binnen de Specialistische GGZ gericht aan psychiater T. Senler, op vermoeden van een DSM-5 diagnose. De verwijsbrief dient voorzien te zijn van een handtekening en AGB-code van de huisarts.
2. Na het ontvangen van uw aanmelding nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.
3. De eerste afspraken van een nieuwe behandeling bestaan uit een aantal
diagnostische sessies, waarbij er uitgebreid wordt gekeken naar uw situatie. Op basis hiervan wordt samen met u gekeken naar de meest geschikte behandeling.

In geval van ernstige sociale problemen, zoals grote schulden of dreigende huisuitzetting, is het van belang deze op orde te hebben voordat de therapie kan worden gestart.

Afzeggen van uw afspraak

U kunt tot 24 uur voor aanvang van uw afspraak afzeggen. Bij het niet nakomen van deze afspraak zijn wij genoodzaakt kosten ter hoogte van € 110,- in rekening te brengen. Wij moeten dit doen, omdat de zorgverzekeraars geen vergoeding geven voor het niet komen opdagen op de afspraak.

Aanmeldformulier